View Single Post
Vechi 25.09.2008, 17:18:11
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camivero19
Citat:
În prealabil postat de Elena78
Adesea particip la evenimente unde tineretul si nu numai nu mai stiu cand sa spuna stop bauturii. Daca nu servesti nimic esti facut ciudat sau nesociabil. Care ar trebui sa fie comportamentul unui crestin care doreste mantuirea?

As dori sa stiu parerile vostre.
Salut. Mi s-a intamplat si mie sa ma ia lumea la misto ca nu vreau sa beau. Si sa fiu aplaudata ca beau peste masura. Fiind timida cu putin alcool prindeam tupeu. Doar ca am realizat ca e fals. Si nu ma ajuta cu nimic sa ma dau cine nu sunt. Asa ca prefer sa raman treaza si sa caut curajul de a socializa cu lumea fara ajutoare exterioare. Chiar nu stiu ce ar trebui sa faca un crestin. Abia am reusit sa fac primul pas si sa merg la biserica. Dar stiu ca a spune nu oricarui lucru care stii ca iti face rau e de preferat chiar cu riscul de a fi luat in ras de altii. Modus in rebus. Fiecare isi stie propria masura.
Exact totul cu masura,numai tu stii cit poti sa duci, eu cel putin am dureri de cap de la un pahar de vin.Ca sa fiu "in rind cu lumea" imi pun un pahar de vin apoi adaug apa pina plec si asa unii cred ca beau de rup:D
Reply With Quote