View Single Post
Vechi 26.11.2006, 07:29:10
getasart's Avatar
getasart getasart is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2005
Locație: Roman- Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Am citit mesajele si vad ca sunteti tineri toti;eu,sunt "batriba"am 55 ani si 35 ani de casnicie;bunica mea,spune asa--sa fii gospodina,la casa ta,cu barbatul tau,este greu,fata--;stunci nu prea am inteles,dar dupa ce m-a casatorit,si au inceput zilele grele,am intels;Uite ce va spun eu;si persoanei in cauza si celorlalti;;CINE SE STIE FARA PACAT,SA PUNA MINA PE PIATRA SI SA ARUNCE--;Dragii mei,viata este un labirint,in care intriusor,dar daca nu esti pregatita,nu gasesti iesirea,si ramii ancorata undeva ...;Am sa te intreb,ai facut vredata SFINTIRE sau SFINTUL MASLU in casa ta?;ai cerut ajutorul preotului duhovnic?;sau nu ai?Uite ce te sfatuiesc eu:mergi la preotul duhovnic,spovedeste-te,fa ce-ti spune el;fa Sfinta Aghiazama,macar in casa,sfinteste totul;sigur ca se fac multe prostii;da un pomelnic,la o manastire si cel mai important,ROAGA-TE tu in primul rind,pentru sotul tau,pentru casa ta;Nu-arunca camasa pentru un purice-spuneau batrinii;spal-o ,calc-o si ia-o pe tine--;asa fa si tu,fii intelegatoare su sotul,ai RABDARE in primul rind,nu te certa si ROAGA0TE impreuna cu preotul ;tu acasa si la biserica si preotul in Sfintul Altar;daca cauti ajutorul li Dumnezeu cu sinceritate,spovedindu-te si cu rabdare,vei dobindi toate;Si nu ita:nu pne mina pe piatra sa arunci,pentru ca toate sunt incercari de la Dumnezeu;si pe cine iubeste,Dumnezeu biciueste;Tu,sa ai multa intelepciune si sa nu faci jocu lui satana;nici pe femeia aceea sa nu o hulesti si nici sa o vorbesti de rau;roaga-te pentr ea,sa-i dea Dumnezeu,sanatate si iertare de pacate;Am ramas surprinsa de cuvintele dnei.preotese;Pina nu te sfatuiesti cu un preot calugar,nu accepta divortul;fa in primul rind,toate ale lui Dumenzeu si apoi, ale lui satana;
oamne ajuta si IRETATI-MA ;
Reply With Quote