Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Ovidiu draga, eu nu ti-am cerut si nici nu vreau sa taci. Mai pe scurt, ce simt si de multe ori cele ce simt nu m-au inselat, tu, personal esti atat de departe de acest sentiment al iubirii, precum este cerul de pamant ! Esti atat de robotizat incat ai uitat adevaratele sensuri, ale iubirii. Iarta-ma, te rog mult, dar nu te vad iubind nici macar un gandacel. In rest iti doresc toate cele cu folos si numai cu folos , in viata ta.
|
un gandacel nu-l iubesc fiindca precis te referi la ala de bucatarie (shtii unde fac trimitere) dar pe tine te iubesc, cu ajutor de sus bineintzeles ca altfel is asha cum ti se pare shi tzie ca mie mi se pare ca sunt foarte iubitor, inshelare cu parerea de sine, ca defapt sunt ca un bolovan robotizat ce a inghitzit o ghiulea sau o shina de cale ferata, un laudaros ce-shi gadila orgoliul ca rabda, dar rabda ale trupului pentru slava de la oameni... adica formand ceva laudaroshenii desfranate... in rest nimic, ca un mort shi patima e vie, ca un chip cioplit in mana lui Dumnezeu shi nu shtiu cum sa ma opresc eu din cioplit, sa-L las doar pe el sa ma ciopleasca shi eu sa ma leapad de voiRea aia pentru... nu mai zic pentru ce... din care vine atat rau shi apare shi se nashte in mine atata... shi e neluata in seama shi neintzeleasa cum spunea in rugaciunea lui sf Brancianinov...
e curios cum nu vrei sa crezi ca defapt te iubim mai cristiboss... fireshte ca e shi un fel de fatzarnicie ca altfel nu tzi-ash declara doar ca sa demonstrez ca te insheli pentru orgoliul jignit...
deci cu sigurantza te iubim, nu spre trup ci spre Duhul...:)
dar daca te gandeai la o mamarutza sau un carabush sau o furnica sau o albina sau un fluture de noapte ce se roteshte pana ametzeshte in jurul felinarelor sau becurilor pe aia iar ii iubesc shi mi-e shi mila de ei, cat sunt de mici shi neinsemnatzi shi f.f complecshi, creatorul nu i-a lipsit de intzelepciune shi i-a daruit cu atatea lucruri interesante ca nu ai cum sa nu-i iubeshti... nu ai cum...