Subiect: Reguli
View Single Post
Vechi 26.11.2006, 14:43:45
veretregn
Guest

Implicit

regulile astea nu exista in Bibilie sunt inventii. ca aimancat sau nu..; etc. etc.

celmai important cred ca este daca mergi la biserica este sa ascult ce citeste preotul... in plus este mai mult propaganda decat liturghie.

important este si cum te prezinti. nu cred ca este decent sa apari cu maieu fara manesci sau cu o fusta roz sub fund. insa pana la urma conteaza pentru ce esti biserica. daca mergi la biserica sa te arati cat de sexy esti atunci cred ca esti joasa speta. totodata nu cred ca mergem la biserica sa vedem anumite fapturi mai prost imbracate sau indecent. cred asemenea persoane au dreptul in biserica oricum, atata timp cat nu deranjeaza. nu ma deranjeaza atata timp cat nu privesc.

situatia se schimba atunci cand apare cine stie ce credincioasa cu un copil isteric, care urla tipasi alte cele. prezenta lui in biserica este inutila si in plus deranjeaza.

regula este simpla si unica, la fel ca in orice institutie: intra, taci si asculta, fii decent si nu ii deranja pe ceilalti prin galagie sau vulgaritate.
Reply With Quote