Subiect: ASCOR Bucuresti
View Single Post
Vechi 26.09.2008, 20:48:17
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Mirene,tu stii statutul Bor,stiicum se alege patriarhul?Daca nu,citeste si vezi.Eu nu ma simt reprezentat de cei care au drept de vot in Consiliul meu Eparhial.stii cine voteaza?la mine in Eoarhie un om politic de 2 bani,corupt cat se poate dar cu bani si influenta la cler,directorii de la seminarii,si alti cativa bogatani corupti si hoti.Astia m-au reprezentat pe mine?Doamne fereste!Asa ca lasa-ma cu legitimittea Patriarhului,ca u crede in ea nici bufnita din copac.Dar ok,a fost ales,acum ce vrea,sa fie si iubit,asa gratuit si far sa fac nimic vrednic de dragsotea noastra.ba mai mult,face totul ca sa fie urat,parca asta vrea cu dinadinsul.Treaba lui.Eu sunt sincer.Nu imi place de el,nu ma simt bine in preajma lui,si face niste chestii murdare rau de tot.Daca vrei,cu riscul de a smiti pe multi,am sa postez aici cateva chestii,pe care le pot proba.Daca vrea taraboi,o sa aiba,si inca din belsug.
Prietene, eu zic sa citesti noul statut al BOR inainte de a te lansa in afirmatii. Ai sa ramai surprins sa afli cand a fost aprobat (in perioada carui patriarh). Probabil te va surprinde (placut sper) capitolul despre alegerea ierarhilor/patriarhului.

Lectura placuta!

Taraboi? Cine vrea tarboi?
Reply With Quote