View Single Post
Vechi 27.09.2008, 00:30:28
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

ooooo podolski

ooooo...f podolski

E dintr-o piesa de teatru...

draga Alexa,

Noi oamenii sintem uneori mai in lume asa,Dumnezeu ne spune ca pe cine il iubeste pe acela il si mustra...iar noi in loc sa ne bucuram de iubire ne intristam de mustrare.

Si eu am ceva probleme cu sotia mea,care ma mustra de multe ori(pe zi) si pe buna dreptate,ce de ginduri negre imi mai vin,ce prostii mai zic,le si spovedesc mereu...cred ca daca imi spunea mie colegul tau handicapat...cred ca ii luam toti banii furati inapoi.

Spune pe undeva psalmistul(cred ca el,nu sint sigur)...ca pe cel care nu se smereste de buna voie( adica care se incrinceneaza in mindria sa ca ar fi cineva ) il smereste Dumnezeu prin mici necazuri(la inceput,ca apoi...),vorbe urite(asa le vedem noi) de pe la altii,chiar si boli...toate acestea ca sa iasa martienii cu 2 antene din noi,sa ne curatam,sa ne smerim si mintuim.

Parca si in scriptura scrie ca cine se va inalta,acela se va cobori si cine se va cobori acela se va inalta.

PS.ma bucur ca nu te-ai suparat prea tare,eu am mari probleme aici...bine macar ca nu ma lauda cineva,caci as fi pierdut.

Reply With Quote