Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 26.11.2006, 19:06:45
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Draga veretregn,

Multi traiesc in lumea asta crezand ca vad, desi sunt orbi, crezand ca aud, desi sunt surzi, crezand ca stiu care e calea cea buna, desi sunt in prapastie...Mare atentie, frate! Dar pentru o dorinta sincera de a vedea, de a auzi, de a urma Calea spre vesnicie, Domnul poate sa puna lumina in locul intunericului.

Spui ca "nu merita o viata intreaga de refulari doar pentru a indeplini o idee religioasa". Ce e viata de aici? 70-80 de ani? E un nimic pe langa vesnicie. Hristos a venit ca sa ne dea mai mult decat o bucurie trecatoare aici. El ne da fericirea vesnica. Nu e o simpla idee religioasa, e un adevar cu conotatii vesnice.

Spui ca "am 25 de ani. inainte de casatorie am facut sex si nu imi pare rau. ar fi fost culmea sa ajung la 25 de ani virgin doar pentru ca nu sunt insurat". Eu as zice ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarat sa ramai in curatenie, sa o poti aduce pe altarul familiei tale, sa te poti respecta pe tine si trupul tau care e "templu al Duhului Sfant", astfel repectand si intreaga Treime. Acum, daca ai cazut, cel putin ridica-te si nu mai ramane in mocirla pacatului!

Mai zici ca "abstinenta este destinata unor grupuri extremiste cum sunt calugarii si maicutele". Eu cred ca abstinenta este modul normal de a fi al omului. "Caci voia lui Dumnezeu aceasta este: sfintirea voastra; sa va feriti de desfrânare, ca sa stie fiecare dintre voi sa-si stapâneasca vasul sau în sfintenie si cinste, nu în patima poftei cum fac neamurile, care nu cunosc pe Dumnezeu." (1 Tesaloniceni 4:3-5)

Asa ca veretregn, iti urez un drum bun in cautarea lui Dumnezeu, iar cand o sa-L gasesti, mai vino pe aici sa ne spui ce ai descoperit.

Elena
Reply With Quote