View Single Post
Vechi 26.11.2006, 20:47:46
moriane moriane is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.08.2006
Implicit

Consuela, cred ca regulile ar trebuie sa le respectam din dragoste fata de D-zeu, nu din frica, si nu numai din dragoste pentru El, ci si pentru noi. Nu cred ca regulile astea au fost facute ca se ne faca viata mai grea, la fel cum nu cred ca D-zeu asteapta sa ne pedepseasca. Cred ca iadul este "suferinta de a nu putea iubi". D-zeu nu ne pedepseste in iad, ne lasa singuri. Daca pe pamant, nu am vrut sa fim cu El, dupa cum a vrut El, dincolo ne respecta libertatea pe care am exercitat-o pe pamant de a fi sau nu cu El. Din punctul meu de vedere aceste reguli ar trebui numite sfaturi, si e intr-adevar greu sa le respecti pana la capat. Dar daca le respecti ai pace nu numai cu D-zeu, ci si cu propria-ti constiinta. indiferent daca crezi sau nu in D-zeu, indiferent daca El exista sau nu, eu cred in El, raul ii face rau si celui care il face. "Regulile" sunt si pentru a ne arata cum sa nu ne facem noua rau.
Sinuciderea e expresia suprema de arata a nu ne pasa de D-zeu, sau ca nu credem in El, pt ca daca am crede, El fiind atotputernic si bun, ne-ar putea ajuta.
Reply With Quote