View Single Post
Vechi 28.09.2008, 00:58:37
alexa.oni alexa.oni is offline
Member

Data înregistrării: 22.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Citat:
În prealabil postat de alexa.oni
Am sa va spun pe scurt ce am patit cu un coleg de serviciu .
El a luat ceva bani care nu erau ai lui si cand i-am spus a negat mai rau e ca ma facut "handicapata".
Vreau sa va rog sa imi spuneti parerea voastra si sa va rugati pt mine .
va multumesc!
Cind am descoperit acest forum am fost tare bucuroasa si am postat si eu o intimplare care m-a marcat la un moment dat si am vrut sa aud niste pareri in legatura cu problema mea dar am primit atitea intepaturi incit rana care abia se vindecase putin s-a deschis din nou.
Sunt oameni care nu au nici un fel de scrupule care fac rau,care fura, insulta,care slujesc celui rau si totusi le merge bine.Nu stiu de ce,iar altii care la cea mai mica greseala sunt judecati si pedepsiti.
Stiu ca e greu,am trecut si eu prin asa ceva,am fost insultata alungata pagubita.
Mergi la biserica Sf,Mina,care este ocrotitorul celor pagubiti,spune preotului de acolo ce problema ai si citeste acatistul.S-ar putea intr-o zi sa-ti inapoeze banii si sa-si ceara iertare,dar ai credinta multa si mai ales nu uri pe cel care te-a pagubit!Daca imi spui numele tau ma voi ruga pentru tine la bis.sf.Mina din loc.mea.
Ca sa va fac sa ma intelegeti eu m-am nascut cu o boala,dar am invatat sa imi ridic fruntea sus si sa merg mai departe.
Multi copi de varsta mea ma priveau cu ochiii ciudati si ma barfeau prin spate spunand"uite aia cum e"au trecut ani si am invatat sa ingnor pe acei oameni care nu stiau ce inseamna sa fi handicapata,dar cu toate astea am terminat liceeul printre primi in clasa si acum sunt in ultimul an la facultate pot sa spun ca am tot ce imi doresc,pt un timp am uitat de boala pe care o port si acum cand colegul meu ma facut asa rana sa deschis din nou seara stau si plang.Si singura alinare pe care o primesc e de la Dumnezeu ,El imi da putere sa merg mai departe si sa zambesc in fiecare zi desi sufletul imi plange.
Reply With Quote