Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Cum poti tu sa talcuiesti pe Sf Pavel cand iata ce arata marele apostol Petru in epistola sa, cand, referindu-se la epistolele marelui apostol Pavel, zice ca in ele sunt unele lucruri "anevoie de inteles, pe care cei nestiutori si neintariti le rastalmacesc, ca pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare" (II Petru, 3, 16). De unde atata mandrie sa te crezi mai destept decat un Apostol?
|
Intradevar, Sfantul Apostol Pavel scrie unele lucruri "anevoie de inteles". Dar, explicatia se gaseste tot in Sfanta Scriptura. Insusi Apostolul Pavel se explica in cele 14 epistole ale sale. Daca citesti, cu rugaciune, Sfanta Scriptura, poti gasi explicatie la multe cautari. Este adevarat ca, la inceput, ai nevoie de indrumare. Eu am primit-o, de la niste persoane nepotrivite pentru asa ceva: niste martori a lui Iehova. Dar asta nu a contat prea mult. Adancirea in Sfanta Scriptura mi-a aratat ca indrumatorii mei ma indreptau spre o cale gresita. Asa ca, am ajuns la concluzia ca tot Sfanta Scriptura iti desluseste ceea ce nu ai inteles. Astazi, sunt tot mai convins de acest adevar.