View Single Post
Vechi 28.09.2008, 12:17:36
podolski podolski is offline
Member

Data înregistrării: 07.09.2008
Implicit

pentru ca ai un dezavantaj, toti oameni daca te vor vedea slaba, cu prima ocazie te vor lovi. chiar si prieteni buni, nu oameni necunoscuti de pe forum. asta se intampla si la oameni sanatosi.

eu am vazut o chestie dasta ca am ramas masca de nesimtirea oamenilor.
sa nu te increzi niciodata in prieteni daca nu i-am probat la inceput salbaticia?
salbaticia? adica nesimtirea, rautatea si invidia.

cum o poti proba?

zi o fapta de a ta, care e pacat mare, care stii ca este total impotriva ei, si daca te judeca atunci iti dai seama ca prietenia pe care o credeai nu este decat o imagine in care persoana in cauza se admira pe sine.
daca nu va zice nimic , sau daca va incerca sa iti ia apararea, atunci te vede ca un egal al ei si chiar ii pasa de tine.

despre asta este vorba si aici. nu mai fii asa vulnerabila cu persoanele de pe forum si din viata. daca spui o taina de a ta , pregateste-te sa primesti jigniri pe forum , iar in viata sa te feresti mereu ca oamenii sa iti stie tainele. le vor folosi absolut mereu impotriva ta.

Si inca ceva: sa stii ca un om care si-a pierdut sanatatea e mai placut inaintea lui Dumnezeu decat zeci de oameni sanatosi, si nu exagerez.
Deci ai vazut tu oameni placuti de Dumnezeu sa nu fie urati si improscati de majoritate?

SA fii bine !

Reply With Quote