View Single Post
Vechi 28.09.2008, 19:03:27
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Citat:
În prealabil postat de silverstar
Ca sa inteleg eu de aici ca ceva/cineva exista doar daca are de-a face cu invataturile sfintilor parinti? Mi se pare aberant ca un om al sec 21 sa gandeasca asa ceva.

Nu e nimic aberant. Dumnezeu este Acelasi ieri, azi si în vesnicie si El nu a asteptat sa evolueze stiinta materialista ca sa dea Revelatia Sa oamenilor.

Sfintii Parinti nu scriau dupa mintea (parerea) lor ci cereau inspiratia divina.
In nici un caz nu ma refer la "stiinta materialista..." Asta e clar... Citeste mai atent/a ceea ce am scris. Lumea a evoluat fantastic daca ne gandim bine numai la ultimii 20 de ani.
Daca Iliescu si gasca lui au facut tot ce-au putut sa tina Romania intepenita, asta nu inseamna ca toti romanii sunt involuati...
Pacat ca acum cand exista atat de multe mijloace de informare, unii prefera sa ramana la stadiul de roboti si asta pentru ca asa a spus nu-stiu-cine cu mii de ani in urma sau cu sute de ani in urma. Cu asa mentalitati romanii nu vor evolua in veci. Probabil pentru asta se si lupta: pentru ca romanul sa ramana sluga proasta si docila...
Reply With Quote