View Single Post
Vechi 29.09.2008, 10:28:35
razvan_m
Guest

Implicit

cozia a scris:
Citat:
Nu Anca, eu cred foarte intens in Sf Traditie si cred ca este cea mai desavirsita lucrare a Mingiietorului insa sub acest paravan pot apare infiltrari necurate,povesti minciuni, legende cu scopul de a slabi credinta si cred ca asa zisa palmuire este una din ele

Cind ajungi in punctul de a te manifesta ca un sfint esti deja cu un picior in rai, cunosti OMUL si il intelegi pe acesti.. ARIE vezi cit de divizata este fiinta lui inca neevoluata spre Dumnezeu si ca urmare nu MAI AI CUM SA TE SUPERI PE EL, cu atit mai mult sa-l iei la bataie.

Dar aceasta istorie cade bine la batausi si cei iuti la minie si cum nu ducem lipsa de asa ceva, povestea devine foarte populara

-------------

...Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi
Frate Andrei,

Acel "paravan" al "infiltrarilor necurate" presupus de fratia ta in Sfanta Traditie seamana, daca stau bine sa ma gandesc, seamana perfect cu cenzura asupra a ceea ce se considera astazi ca ar fi "politically corectless". Te rog din tot sufletul, arunca toate presupunerile tale cat colo, cand este vorba de scrierile Sfintilor Parinti/Sfanta Traditie. Ia-le ca atare cum sunt scrise, fara sa "presupui" nimic. Tot ce presupui cu mintea ta ca ar fi incorect sau doar o legenda in Sfanta Traditie vine de la vrajmasul, de la nalucirile cu care acesta iti "alimenteaza" gandirea. Iar daca ai fi ceva mai smerit in gandire, nu ai mai discuta in mintea ta cu astfel de ganduri satanicesti. Iertare!

Razvan

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
Reply With Quote