Citat:
În prealabil postat de silverstar
Eu nu ma agit si nu ma supar deloc. Atat - ma mir cum de lumea poate fi atat de usor mintita si manipulata. Tu crezi ceea ce scrii? Dupa ce scrii, citesti ce-ai scris? Nu te umfla rasul?
Eu rad cu lacrimi acum, dupa ce am citit ce-ai scris.
Eu ascult numai de mine, de constiinta mea.
Cei care pleaca urechea si cred in "povesti" au toate sansele sa devina roboti, slugi proaste pentru cei care-i exploateaza.
Eu sunt un om liber. N-o sa-mi vand niciodata sufletul nimanui. Sunt credincioasa, cred in Dumnezeu si-n putereea lui, dar nu sunt fanatica, si niciodata n-o sa renunt la logica.
Citesc prin jur ce se scrie si uneori ma ingrozesc. Ce naivi pot fi oamenii si ce usor por fi dusi de nas...
|
Exact, pai de aasta si avem liberul arbitru, sa credem ce vrem. Silver, nu te-a ingradit nimeni sa crezi ca noi. Dar nu inteleg de ce razi de noi? Ca sunetm slugi proaste si robotei? Eu unu nu am zis asta despre mine, iar daca tu o spui razand, fa-o, dar u-i decat parerea ta, nu si a noastra.
Si chiar, de ce mai stai pe acest forum>? Sa razi de noi? Trist ca ai ajuns sa faci asa ceva, adica sa razi de perspectivele altora :(