View Single Post
Vechi 29.09.2008, 17:06:41
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de georgeval
A stat 40 de zile a savarsit semne si minuni ca sa-i inatreasca pe Apostoli in credinta.
Sa nu uitam ca S-a aratat la 8 zile(adica tot in zi de Duminica), de ce nu in ziua Sabatului?
Cred ca ne-a vorbit destul de clar. Sa nu uitam ca Dumnezeu ne mai vorbeste si lucrand.
Am mai raspuns la genul acesta de explicatii.Cred ca stiti si dvs. parerea mea. Asa ca nu ma mai repet.

Daca as fi de acord cu ceea ce vreti dvs. sa-mi sugerati, ce trebuie sa fac? Sa consider ca nu mai e valabil faptul ca "Dumnezeu a binecuvantat si sfintit ziua a saptea"? In acelasi timp, ma sfatuiti sa nu mai pazesc una din cele zece porunci (asa cum le-a scris Insusi Dumnezeu pe piatra)? Printre altele, cam asta ar insemna schimbarea zilei binecuvantate si sfintite de Dumnezeu.
Si eu cred ca repet unele lucruri intr-un mod inutil. Nu vad dialogul constructiv, totul se transforma intr-o contradictie marcata de prozelitism.
Nu cred ca am cerut cuiva sa-si schombe confesiunea sau sa calce poruncile din decalog. Am cerut doar sa-L marturiseasca pe Hristos cel rastignit si inviat, iar Duminica ramane ziua Invierii.