Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de georgeval
A stat 40 de zile a savarsit semne si minuni ca sa-i inatreasca pe Apostoli in credinta.
Sa nu uitam ca S-a aratat la 8 zile(adica tot in zi de Duminica), de ce nu in ziua Sabatului?
Cred ca ne-a vorbit destul de clar. Sa nu uitam ca Dumnezeu ne mai vorbeste si lucrand.
|
Am mai raspuns la genul acesta de explicatii.Cred ca stiti si dvs. parerea mea. Asa ca nu ma mai repet.
Daca as fi de acord cu ceea ce vreti dvs. sa-mi sugerati, ce trebuie sa fac? Sa consider ca nu mai e valabil faptul ca "Dumnezeu a binecuvantat si sfintit ziua a saptea"? In acelasi timp, ma sfatuiti sa nu mai pazesc una din cele zece porunci (asa cum le-a scris Insusi Dumnezeu pe piatra)? Printre altele, cam asta ar insemna schimbarea zilei binecuvantate si sfintite de Dumnezeu.
|
Si eu cred ca repet unele lucruri intr-un mod inutil. Nu vad dialogul constructiv, totul se transforma intr-o contradictie marcata de prozelitism.
Nu cred ca am cerut cuiva sa-si schombe confesiunea sau sa calce poruncile din decalog. Am cerut doar sa-L marturiseasca pe Hristos cel rastignit si inviat, iar Duminica ramane ziua Invierii.