Citat:
Īn prealabil postat de ory
Bag de seama ca aici s-a ajuns la concursul;"cine insereaza mai multe postari"si deci,replici,pentru ca observ ca nu este nici o disciplina in acest sens,decat risipa de spatiu si non sens.
Oameni buni,fiti mai disciplinati,nu au rost toate aceste inserari kilometrice de replici,este de-ajuns sa ne spunem parerea amintind opinia cuiva,astfel ne facem si noi cautarea mai usoara,paginile mai cu folos si exprimarea mai organizata.Ce-ati face daca ati fi in situatia de a plati acest spatiu???Va rog,mai multa disciplina!
Stiu ca nu sunt eu in masura sa atentionez acestea,insa ma deranjeaza cand intalnesc atata dezordine si nepasare.
|
Scuze,ory.Unii barbati suntem mai indisciplinati,de aceea avem nevoie de femei care sa ne faca nitica ordine in lucruri ;).Noi cand ne luam la contrazis,nu prea mai avem in vedere esteticul,ci mai mult sensul a ceea ce postam.Insa,imi dau sema ca tu,ca femeie,mai aproape de concret,mai cu simtul frumosului,poti sa ne atragi atentia.Mi se intampla ca plec cateodata cu pantofii plini de praf,si maica-mea rade de mine.da mi se inampla sa uit ca mai exista crema de pantofi:D