Pentru ca tu zici ca avem totusi ceva comun am s-a iti mai povestesc o intimplare cand am simptit ca Dumnezeu m-a insoteste peste tot. Eu am doi copii fetita mai mare si baiatul mai mic cu 9 ani decat ea. Mai toata viata i-am crescut singura si cu multe nevoi,dar totusi in fiecare vacanta am cautat ca macar cateva zile s-a plecam la munte sau la mare,intorcandu-ne spre casa si bineinteles cu foarte putini bani, in tren copii m-au rugat daca putem s-a luam de la gara taxiul sigur ca nu am putut s-a ii refuz dar in mintea mea am inceput s-a ma rog s-a se razgandeasca pana la Buc. ca nu mai aveam bani si de taxi si de mancare pana la salariu, nu eram in stare s-a gasesc solutia cea mai buna dar cand am ajuns in Gara de Nord carand la bagaje si tinind baiatul de mana el s-a aplecat aproape la roata trenului de unde a luat ceva, ce nu a vrut s-a imi arate pana la iesirea din gara.Cand a desfacut pumnuletul tine in el niste bani! Stiu ca cineva a suferit ca i-a pierdut dar cu jena totusi m-am bucurat si ei ne-au ajuns s-a traim pana la salariu. Imi este jena dar poate tot Dumnezeu mi-ia trimis eu lui i-am multumit. Am trait multe alte intamplari din care am simptit ca Dumnezeu ma ajuta si toate numai impreuna cu copii mei.
|