View Single Post
Vechi 30.09.2008, 03:26:14
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vasinec
Le spun degeaba celor din "biserica mea" (multumesc pentru expresia folosita). Poate prinde la alta biserica. La adventisti, sigur nu. Ei experimenteaza de zeci de ani, pentru sanatatea lor trupeasca, niste metode care chiar dau rezultate vizibile. Mananca numai mancaruri "curate"(la fel ca Sf Apostol Petru), fac miscare in aer liber, se odihnesc suficient, etc.(nu pot garanta ca toti adventistii fac acestea). Biserica adventista este preocupata de mult de "reforma sanitara"(expresie des folosita intre membrii bisericii).

Acum, sincer, nu pot nici macar experimenta metoda cu "semnul Crucii". Pare mai mult a magie. Eu, inainte de fiecare masa, ma rog Bunului Dumnezeu sa binecuvanteze bucatele pe care tot El mi le-a dat pentru hrana trupului meu. Cred ca este suficient.
Ma bucur ca apreciezi ca v-am numit biserica. Voi spuneti "casa de rugaciune", nu?
Ceea ce faceti voi, adventistii, ma refer la "reforma sanitara" e bine, dar este tot odata stiinta omeneasca.
Semnul Sf. Cruci nu e de la oameni, ci de la Dumnezeu, de aceea are efect. Daca in loc de cruce, omul ar face un cerc, ma indoiesc, ca ar avea acelasi rezultat.
Dealtfel, apa sfintita are alta densitate; se poate vedea cu ochiul liber un cerc in jurul sticlei sau al paharului.
Faptul ca te rogi pentru binecuvantarea mancarii, este fbine si sper ca si multumesti la sfarsit. Dar cu cat mai bine ar fi sa faci si semnul Sf. Cruci, caci Dumnezeu ne-a trimis acest semn sfant si cu acest semn au biruit oamenii raul.
Reply With Quote