View Single Post
Vechi 30.09.2008, 10:59:41
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vasinec
Citat:
Īn prealabil postat de Iustin32
Neadevarurile sau greselile cu privire la invataturile voastre, ale adventistilor sunt din vina voastra caci nu aveti o marturisire de credinta stabila. Eu am postat de mai multe ori cum ,,profetesa,, voastra a schimbat invatatura dupa cum batea vantul. exemplul: cu teoria usii inchise care dupa marea dezamagire (pacaleala) s-a inchis pentru cei ce nu aderasera la invatatura lui Miller, iar dupa vreo zece ani a fost scoasa pe sest din noile editii ale lui H. White. Studiaza-ti mai intai istoria propriei credinte cu multele ei greseli, erezii si lacune din mai multe surse si apoi sa scoti paiul din ochii altor credinte.
Alte minciuni. Doctrinele adventiste referitoare la mileniu sau parerea despre cei ce vor fi mantuiti,(etc) sunt vechi de un aproape un secol (sau poate mai mult). Biata "profeteasa", de care nu incapeti, a murit de prea mult timp ca sa mai schimbe ceva (a murit in anul 1915 - daca nu ma insel).

Ceea ce este nou, sau mai bine zis improspatat, sunt minciunile care se spun despre adventisti. Iar Pravila Bisericeasca, se pare ca da tonul.

Referitor la minciuni proaspete: am cumparat de curand o carte scrisa de Ierom. Visarion ... si Bogdan Mateciuc, numita "Ereziile apusului". Am gasit multe neadevaruri in acea carte. Cred ca a fost scrisa recent. Nici acesti autori nu au stiut de "schimbarile facute de profeteasa" moarta de aproape un secol?
Pai ei se cam dau dupa cum bate vantul. Dar stai, sa nu il mai contrazicem pe preainvatatul vasinec, care se crede mult mai intelept decat sfintii, si decat adevaratii traitori ai ortodoxiei.
Reply With Quote