View Single Post
Vechi 30.09.2008, 13:25:56
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
nu e chiar asa cum zici tu. de ex. de curand am cumparat un CD cu Acatistul "Slava lui Dumnezeu pentru toate" in lb. engleza, scos de parintii de la Misiunea Ortodoxa Antiohiana "Sf. Ignatius al Antiohiei" din Madison, staul Wisconsin (USA).

si uitandu-ma pe verso, iata ce scrie:

c 2002 St. Ignatius Mission, 2124 Shafer Drive, Madison, WI 53711

All rights reserved. Please support our work: do not make any unauthorized reproduction.
Aici este un caz mai special pt ca banuiesc ca ei nu prea au bani si normal ca tb sa vanda cd-uri.

Dar si in acest caz daca tu imi faci o copie dupa acest cd nu cred ca pacatuiesti deloc:D.La urma urmei licenta este o chestie lumeasca,comerciala inventata de oameni.
Cata muzica psaltica nu exista gratis pe site-uri crestine,plus carti scanate (pe arhiva-ortodoxa.info vreo 300 de carti),asta nu inseamna ca cei care au facut site-ul sau care descarca de pe el pacatuiesc.

Cati calugari si cate maici nu folosesc calculatorul fara licenta windows,office sau alte licente pt a tehnoredacta carti crestine sau a face bine.Si acestia pacatuiesc?

Cineva mi-a zis ca Bartolomeu Anania a aflat ca biblia ortodoxa publicata de el se gaseste "piratata " pe net si chiar s-a bucurat si a incurajat copierea si distribuirea ei.(in format digital)

Reply With Quote