daca trec anii te obisnuiesti cu durerea,oricat de groaznica este...eu m-am obisnuit,ma mai plang eu din cand in cand ...dar nu as lua anticonceptionale doar pt asta, de fapt nu le-as lua deloc.Ultima dna doctor la care am fost a fost f sincera si mi-a spus clar ca anticonceptionalele sunt pe baza de hormoni animali,marea majoritate(mentionez ca dna e prof universitar pe acest domeniu,si o persoana in acelasi timp credincioasa).Asa ca nu stiu cine mai poate lua linistita aceste medicamente stiind de unde provin.Daca unii din voi vor spune ca nuuu,hormonii sunt obtinuti pe cale artificiala si mai impotriva luarii lor as fi.Orice problema de sanatate de natura hormonala se datoreaza excesului sau lipsei (ca si cantitate necesara ma refer)a unui hormon,ori luarea anticonceptionaluluix sau y nu acopera necesarul de hormon decat pe durata tratamentului, dupa aceea situatia revine a normal.deci trebuie gasita CAUZA care determina lipsa sau excesul unui hormon.
cat despre remedii naturiste pt dureri dar si pt alte probleme feminine recomand (testat pe pielea mea) un fel de tinctura care se numeste tonic feminin si se gaseste pe la toate magazinele naturiste.Numai bine prietenei tale!
|