View Single Post
Vechi 30.09.2008, 17:11:20
floryyn floryyn is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai soro Florina de unde ai scos-o mata ca Bill Gates sprijina comunitatea gay si avorturile?
Nevasta lui Bill Gates are o societate de binefacere unde merge foarte mult din profitul Microsoft.
Daca acea societate a donat bani pentru descoperirea unui leac pentru SIDA asta nu inseamna ca sprijina pe fratii nostri de ii mai biruie uneori vrajmasul prin pacatul sodomiei (numiti de unii peiorativ gay).
Mancare,haine,un adapost donezi oricui ca e bine-placut lui Dumnezeu indiferent de ce pacate mai e biruit uneori primitorul.
Mai frate Mihailt, ia foloseste mata Google...Apoi daca nici atunci cand donezi 26 de milioane de dolari unei fundatii a homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si altor ciudatenii de genu, nu se cheama ca sprijini comunitatea gay, eu unul nu stiu ce sa mai zic...

Cat despre Windows, de cate ori acest "sistem de omorat nervii si timpul oamenilor" imi face probleme, imi vine sa-i dau 666 de suturi in fund lui mister Gates...si pumni in cap mie ca sunt prea lenes si indolent si nu pun mana sa invat linux.

Exista softuri free cam pentru orice, incepand cu Linux, Open Office si multe altele. Si cu ocazia asta fac o propunere adminului si celor care se pricep si vor sa ajute: deschideti o sectiune a forumului unde cei avizati sa incerce sa-i ajute cu sfaturi si tutoriale pe cei care vor sa-si instaleze Linux. Asta ar ajuta userii forumului sa scape de un car de probleme, incepand cu programul-spion numit Windows si terminand cu majoritatea problemelor legate de virusi...Eu pot ajuta cu documentatie, ca la capitolul know-how stau mai prost:(
Reply With Quote