View Single Post
Vechi 30.09.2008, 18:40:22
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Makavelli
Degeaba ziceti voi ca nu e pacat, windowsul si alte softuri piratate, ganditi-va si voi ca sunt acolo niste oameni care asta fac,e munca lor, si nu cred ca ar zice ei luati toti cate un windows ca va dam noi suntem darnici. Sincer sa fiu si eu as cere bani pe programe si altele pentru ca e foarte multa bataie de cap sa faci unul. Chestia care a zis-o antiecumenism : "mi se pare crestineste sa impart si cu altii" nu cred eu ca ai imparti munca ta la toti, sa fim seriosi.
Adevarat.

In plus, cand cumperi un calculator, nu vine cu Windows-ul pre-instalat? Si cu Cd-uri pe care sa le folosesti in caz ca trebuie sa reinstalezi sistemul? Ba da.

Eu nu folosesc softuri piratate pe calculatorul meu. Folosesc ce a venit cu calculatorul cand l-am cumparat si ce am luat pe gratis sau foarte ieftin de la universitate. Cei care sunteti studenti, mergeti si va interesati, poate ca universitatea ofera softurile Microsoft (Office, sistem de operare, etc.) pe gratis sau foarte ieftin.

Filme si muzica pe care nu le-am cumparat am. Nu fac altceva decat sa iau ceva pe care nu as putea avea altfel. Fie nu se gasesc pe piata, fie preturile sunt atat de mari incat pur si simplu nu imi permit. Oricum, ma conslez ca nu fac profit de pe urma lor, nu vand CD-uri cu filme si muzica piratate.

Adica, daca esti sarac (sau cel putin nu iti permiti astfel de lucruri) inseamna ca nu ai voie sa ai acces la informatie? Hmmmm.
Reply With Quote