View Single Post
Vechi 30.09.2008, 20:58:49
radup radup is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
draga radu, bine faci ca nu cauti alte femei, asta e semn bun ca nu ti-ai pierdut capul in urma acestei incercari. dar de ce vrei indrumari catre un duhovnic, ca inteleg ca ai deja unul... roaga-te sa-l lumineze Dumnezeu sa-ti dea sfatul cel bun atunci cand vorbesti cu el. si spune cat mai des rugaciunea aceea, a sotilor unul pentru altul, cred ca ajuta.
Sunt in impas!Tocmai m-a sunat sotia lui "Fat Frumos" si mi-a spus adresa cuibosorului de nebunii al celor doi amorezi (sotul ei si sotia mea); ea a plecat de acasa, a luat copilul si-l tine la sora ei;le-a spus si parintilor ca eu sunt paranoic si o acuz pe nedrept;problema cea mare este ca-l iubeste pe el si se bate cu pumnul in piept ca-si iubeste familia formata din ea si copil.
Se pare ca pe mine nu ma mai iubeste si mi-a luat si copilu de acasa.
Oare cum va deslusi Bunul Dumnezeu toate itele astea intrucat nu stiu incotro sa alerg si cui sa-i spun aceste fapte;nimeni nu ma crede si nu stiu ce atitudine sa iau; am zis sa incerc sa fiu calm si sa nu ma manifest in niciun fel;spuneti-mi va rog o rugaciune folositoare pentru descoperirea adevarului; n-as vrea sa-mi pierd familia; ii iubesc foarte mult si ma tem de mania Domnului.
Doamne Iisuse Hristoase, rogu-te ai grija de casa mea si lumineaza-ne mintile!
Reply With Quote