Off, am uitat de problema cu diacriticele (oare chiar nu se poate rezolva?) si mi-au iesit balarii in citatul al doilea!
Despre femei ce sa mai spun? Nu au in minte altceva decat cum sa se impodobeasca. Se intrec una pe alta in vesminte. Ce sa spun si despre îmbracamintea necuviincioasa pe care le indeamna sa o poarte nascocitorul rautatii, diavolul. Vai si amar! Cum de nu le e rusine femeilor crestine? [color=red]Tigancile si musulmanele se imbraca decent, pentru a nu-i sminti pe barbati, pe când femeile crestine, care au traditie de la Hristos, de la apostoli, de la Sfintii Parinti sa se imbrace decent, au ajuns la nebunie desavarsita prin felul in care se imbraca![/color]
Si o precizare importanta: nu vreau sa inteleaga cineva ca tiganii si musulmanii sunt animale sau mai stiu eu ce...Cu toate relele pe care le fac, cu toate ca in ultima vreme au trecut in masa la tot felul de secte, tiganii sunt totusi oameni. Si pe mine ma enerveaza si ma dezgusta faptele unora dintre ei, de fapt a majoritatii dar atentie, NU totalitatii lor. Ideea e ca trebuie sa judecam omul dupa faptele si credinta lui, nu dupa rasa.
|