Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Asta fac toti adventistii. Respecta toate cele 10 porunci. Il marturisesc pe Hristos cel rastignit si inviat. Recunosc ca invierea a avut loc in prima zi a saptamanii.
Avand in vedere cele spuse in ultima postare, nu inteleg de ce v-ati alaturat celor care se iau de adventisti, pentru ca respecta toate cele 10 porunci (inclusiv porunca a patra), si pazesc ziua a saptea a saptamanii
|
.
Bietii de adventisti sâmbătari, ei doar vor să cinstească cele zece porunci, iar ignorantii de noi nu vrem să ii intelegem!!!
Iarasi minti cu nerusinare domnule Vasinec/mariann. Seta adventistă inseamnă si altceva decât ceea ce voi interpretati ca "respectarea celor 10 porunci". Adventisti neagă duminica ca zi de sărbătoare pe care om cinstesc toti crestinii. Asa cum ai spus si tu, că e o sărbătoare păgână la origine. Adică "ziua soarelui".
|
Bine ati revenit domnule Ovidiu. Parca mi se facuse dor de vorbele dvs. "dulci".
Ce minciuni am spus? Am aratat tot timpul de ce tin adventistii ziua a saptea. Unele din principale motive sunt faptul ca Dumnezeu a binecuvant si sfintit aceasta zi iar porunca a patra ne invata sa sarbatorim ziua a saptea.
De asemenea, nu am ascuns faptul ca eu cred ca sarbatorirea zilei intaia a saptamanii este de origine pagana si nu divina.
Cu toate ca adventistii au o credinta diferita de a celorlati, referitor la ziua de odihna, totusi, sunt invatati sa nu faca duminica activitati prin care sa sfideze credinta celor ce pazesc aceasta zi.
Referitor la celelalte insiruiri postate de dvs.: noi am mai avut discutii pe topicul "Despre penticostali, baptisti, adventisti". O sa readuc in "prim plan" acel topic si va astept sa continuam discutiile. Ati avut dreptate cand m-ati numit vasinec/marian. "Mariann" a fost eliminat. Nu stiu de ce. La fel ca si "litanu" (tot eu eram). Iar nu stiu de ce.