View Single Post
Vechi 02.10.2008, 01:38:22
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Uite, fraza asta a dvs: "In ce priveste REFERENDUMUL, atat timp cat e vorba de o bucata de Pamant Romanesc, TOTI ROMANII DIN ROMANIA trebuie sa participe la referendum. Altfel imi fac si eu in curte referendum si-mi declar autonomia" asta, as lipi-o, tradusa si in limba maghiara pe placutele bilingve.

Insa trebuie sa va atentionez ca dupa ce faceti referendumul si-l validati, daca in urmatoarele zile asa, din greseala, forati si gasiti petrol in curtea proaspat autonomizata, sa stiti ca este resursa nationala si v-o ia statul. Statul, adica minunatii nostri "oarecum alesi", ca politicieni nu-s.
Cum au cedat temporar petrolul tarii si gazele, si aluminiul (si ar putea sa faca acelasi lucru cu aurul si uraniul) ar putea concesiona si petrolul din curte dvs. Poate si, Harghita si Covasna pentru x-spe ani? Cui? Cum? Sunt intrebari care pot primi raspuns intr-o anexa la un contract cu clauze secrete 50 de ani?
Da. Mai nou nu se vinde, se concesioneaza. Pare utopie? Dar, cand te uiti mai atent la multi dintre alesii neamului, nu pare o utopie?
Sunt cateva persoane pe care mi le amintesc foarte bine de la evenimentele din 1989, 1990, 1991 care mai ne bantuie si acum si care nu au dat inca masura "intregii lor capacitati politice". Ca de politica scuza orice.
E ..., era o gluma. Noi nu ne vindem tara. O concesionam. Un pic. Pic cu pic pana n-o mai fi nimic.
Asa ca, va rog frumos, autonomie in curte, bine, sa fie, dar cu grija, sa nu ne pomenim cu intelighentii intorsi din vacanta, intruniti in plen ca sa rezolve urgent zacamintele din subsolul curtii dlui C-tin, zacaminte care plasate bine ne-ar putea face nu a 7-a ci a 2-a tara din Europa ca dezvoltare. Primii ar fi nemtii oricum.
Reply With Quote