View Single Post
Vechi 28.11.2006, 20:32:45
viorel6 viorel6 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.03.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bld
Eu inca nu-s casatorit, dar as vrea sa-mi zici, te rog, fara sa consideri ca te iau la misto sau rad de tine, cum se pot intelege ca sot si sotie un barbat necredincios(care nu duce o viata conform cu crestinismul) si o femeie credincioasa(care vrea sa traiasca dupa invataturile lui Hristos)...Se poate asa ceva?
Te intreb, pt ca stiu oameni care vor sa se casatoreasca, unul fiind "credincios", iar partenerul "necredincios"...
Lucrul acesta este cel mai putin fericit, daca ma pot exprima asa. Daca ce care este credincios nu are o credinta tare si taria sa se roage si pentru celalalt pana la urma vor cadea amandoi. Si uite asa se vor pierde nu unul, ci doua suflete. Duminica dimineata, daca unul doarme iar celalalt se pregateste pentru Sf. Liturghie asta nu e un lucru bun. Pentru ca totul sa mearga bine si iubirea sa nu se stinga, amandoi trebuie sa se pregateasca pentru Sf. Liturghie. Da-mi voie sa-ti spun ca se poate asa ceva. Adica sa se casatoreasca un necredincios cu o crencioasa sau invers. Dar daca cel necredincios nu se schimba, totul se va duce de rapa. Imi pare rau pentru un astfel de raspuns, dar este adevarul crud. Uitati-va in jur si aveti cele mai bune exemple.
---------------------------------------------------------------

DUMNEZEU S-A FACUT OM CA SA-I FACA PE OAMENI DUMNEZEI
Reply With Quote