View Single Post
Vechi 28.11.2006, 22:23:16
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

sunt perfect de acord cu ce a scris viorel dar problema sta in felul urmator: singur nu poti sa stai ca asta-i viata (normala nu de pustnic), problema e ca majoritatea sunt necredinciosi, nascuti in religia asta ca asa a fost sa fie si avand in vedere ca e f greu sa gasesti o persoana potrivita, daca gasesti tot crestin si mai cauti si cat de practicant e in credinta ramai singura, tineretea trece ca vantul si ca gandul si deja la anumita varsta nu mai gasesti persoane libere ci doar casatorite cu copii asa ca nu ai prea mult timp de cautat persoane, iar cei necasatoriti in majoritatea lor fie sunt handicapati, fie afemeiati convinsi, iresponsabili si nu rezolvi nimic cu ei.
Majoritatea oamenilor nu sunt interesati de spiritualitate si trebuie sa iei pana la urma ce ti se ofera (daca e in religie tot crestina macar botezat), altefl ramai singur pana la adanci batranete.Eu am avut noroc ca sotul meu trage de mine sa merg la biserica si tine post, respecta regulile, dar puteam f bine sa am si ghinion....
Reply With Quote