Citat:
În prealabil postat de irina77
Scuze ca am fost rautacioasa, dar chiar ai scris numai prostii.
|
In cazul asta, si Biblia este plina de prostii :)
Uita-te aici (doar unul dintre exemple):
Evanghelia dupa Matei, capitolul 13:
54. Şi venind în patria Sa, îi învăţa pe ei în sinagoga lor, încât ei erau uimiţi şi ziceau: De unde are El înţelepciunea aceasta şi puterile?
55. Au nu este Acesta fiul teslarului? Au nu se numeşte mama Lui Maria şi
fraţii Lui: Iacov şi Iosif şi Simon şi Iuda?
56.
Şi surorile Lui au nu sunt toate la noi? Deci, de unde are El toate acestea?
Da, pot sa-mi cer scuze si-mi cer scuze pentru nestiinta voastra. Va bateti cu pumnii in piept aparand niste valori false. Adevarate valori izvorasc din INIMA FIECARUIA nu din felul in care-ti faci cruce sau din felul in care o consideri pe Maria "eterna fecioara" sau nu.
Va pierdeti in detalii si uitati ca NU CONTEAZA cati frati a avut Isus, nu conteaza daca Maria a fost fecioara sau nu, conteaza ca mesajul lui Isus, acela de a-ti iubi aproapele sa domine existenta voastra. iar tot ce aratati aici contrazice acest indemn, aceasta regula de aur, regula Iubirii.
Este plin forumul de rautate fata de semeni, abunda in fiecare cuvant al celor care mi-au raspuns. Taiati, judecati fara sa aveti acest drept. Etichetati ca "blasfemie" orice argument ce vine dintr-o aprofundare a mesajului lui Isus.
Din punctul meu de vedere, NU conteaza cati frati, cate surori, cate neveste a avut Isus, conteaza mesajul lui, mesajul INIMII CURATE pe care nu-l afli tinand post ca asa scrie in calendar si nici facandu-ti cruce mecanic cand treci prin fata biserii.
A propos de post ... chiar Isus spune "nu ce intra in gura omului il spurca, ci ceea ce iese din gura lui" iar felul in care raspundeti pe acest forum este sub orice critica, neargumentat si plin de un venin al necunoasterii si al lipsei de bunatate.