View Single Post
Vechi 29.11.2006, 00:15:21
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mioara
Stii ceva, Abell,degeaba te chinui sa scrii Iisus cu doi de I(pe forum ortodox) si cu un singur I(pe forum catolic), caci tu tot penticostal ramai.
Draga mioara,
in scrierea mea curenta in adevar folosesc un singur "I" pentru numele Domnului Iisus dar nu este o greutate pentru mine sa scriu cu doi de "I" si aceasta nu o fac (daca cumva ai crezut aceasta) pentru a-mi ascunde identitatea ci din respect pentru acest forum si acei utilizatori care se simt lezati cand vad numele Manuitorului scris cu un singur "I". Despre identitatea mea si apartenenta mea religioasa... ce pot sa-ti spun este cunoscuta, iar cine nu o stie sau vrea sa o stie poate intreba si voi raspunde. Nu face subiectul topicului.
[color=red]Ma miram eu cum de le stii tu asa de bine pe toate.[/color]
Multumesc, e un mare compliment dar nu ma caracterizeaza sunt limitat, de aceea nu postez prea mult parerile mele ci in cele mai dese cazuri doar Cuvintele Sfintei Scripturi pe care asa cum bine stiie la loc de cinste in teologia bisericii ortodoxe.
[color=red]... Pai Duhul Sfant se poate pierde oricand prin neatentie si nelucrare duhovniceasca...[/color]Daca tu crezi ca Duhul Lui Dumenezeu e o moneda uzata aflata intr-un buzunar rupt pe care po-ti sa o pierzi oricand din neatentie sau ignoranta... e alegerea ta, ai dreptul la ea...dar Sfanta Scriptura nu scrie asta precum ai vazut.
[color=red]ca asa din capul nostru poate sa vorbeasca toata lumea![/color]cred ca nu e pentru mine acesata afirmatie .Eu am vorbit din scriptura...
Daca am gresit in scrierea mea din dragoste pentru Hristos imi vei arata unde daca am spus adevarul vei da slava Lui Dumnezeu si nu-mi vei cauta pricina. Sunt aici ca si tine sa invat, sa ma bucur impreuna cu alti crestini de intelepciunea si minunile pe care Dumnezeu le face.Cu speranta ca cuvintele scrise nu te-au suparat iti urez numai bine. Florin Birsan
Reply With Quote