View Single Post
Vechi 10.10.2008, 18:25:44
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit Ce s-a intamplat in zilele lui Noe?

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
18. Pentru ca si Hristos a suferit odata moartea pentru pacatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepti, ca sa ne aduca pe noi la Dumnezeu, omorat fiind cu trupul, dar viu facut cu duhul,
19. Cu care S-a coborat si a propovaduit si duhurilor tinute in inchisoare,
20. Care fusesera neascultatoare altadata, cand indelunga-rabdare a lui Dumnezeu astepta, in zilele lui Noe, si se pregatea corabia in care putine suflete, adica opt, s-au mantuit prin apa.

S-a coborat si a propovaduit si duhurilor tinute in inchisoare,
Caror duhuri a propovaduit in inchisoare Hristos?
10. Ca intru numele lui Iisus tot genunchiul sa se plece, al celor ceresti si al celor pamantesti si al celor de dedesubt. Cine sunt cei dedesubt?
Ati citat din 1 Petru cap 4:18-20. Daca scoateti aceste versete din contextul Bibliei puteti intelege orice. Dvs. vreti sa sugerati ca Domnul Iisus Hristos, dupa inviere, s-a coborat sa vorbesca duhurilor celor morti in vremea lui Noe? Dupa ce imi spuneti ce ati inteles dvs. va spun si ce am inteles eu. Ati postat aceste versete, va rog sa le explicati.

Referitor la versetul unde se vorbeste despre cei de dedesubt: dati referinte despre locul unde poate fi gasit ca sa-l analizam in context.