Citat:
În prealabil postat de eduardd
Fratilor va rog scrieti numele Lui Iisus Hristos corect! Si eu scriu gresit ( din neatentie, graba, indolenta) dar cand e vorba de numele Celui ce ne-a zidit de Mantuitorul nostru Iisus Hristos, de Preacurata Fecioara sa incercam sa scrim asa cum se cuvine. Am mai observat la sectiunea pentru islam, o forumista atat apara Ortodoxia insa scrie Isus Cristos ori asta o fac doar cei de alta credinta!!! Nu un ortodox! Sau doar un ortodox de duminica! Exemplele pot continua. Sa fim cu mai mult bagare de seama cand scriem/rostim numele Lui Iisus.
|
Atat am auzit textul cu "ortodox de duminica" ca deja fac alergie...sa avem grija cand il folosim sa nu ajungem ca si fariseul(nu o lua in nume personal).Cu ocazia asta poate imi explica si mie cineva ce e cu expresia asta...eu cred ca nu a putut-o inventa decat un "ortodox de duminica", fiind ferm convins ca exista oameni care merg numai duminica la Biserica(de exemplu oameni la tara care inafara de duminici si sarbatori nici nu au slujba in biserica) si respecta mult mai strict regulile impuse de Biserica(pe cand la oras inseamna somn pana la amiaza sau pana seara ca ai ajuns beat crita de la bar,club,etc)