View Single Post
Vechi 12.10.2008, 15:15:27
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

1. Nici parinti nici bunicii mei nu au schimbat religia. Sunt primul din familie (familia parinteasca). Dar eu nu am sa am niciodata pretentia sa ma citeze cineva, asa cum ati facut dvs. cu acel fost baptist. Va inteleg, neavand argumente va folositi de fel si fel de pareri "savante".

Esti primul din familie care te-ai rupt de Biserica si de toti stramosii tai care au primit crestinismul de la Sfantul Apostol Andrei si urmasii lui.
Ce e neadevarat in acesta parere ,,savanta,, despre Sola Scriptura pe care vad ca nu o mai recunosti?

,,Principiul Sola Scriptura este mai mult o lozinca. Fiecare biserica, traditionala sau protestanta, are intr-o mare masura un mod propriu de interpretare a Sfintei Scripturi. Principiul, in adevaratul sau inteles, a fost dat ca model de insusi Domnul Iisus Hristos si apostolii sai.,,

...Care Apostoli i-au invatat pe urmasii lor, episcopii si preotii cum trebuie inteleasa Biblia, nu dupa mintea lor ,,caci nici o proorocie a Scripturii nu se talcuieste dupa socotinta fiecaruia,, dupa cum spune Sf Ap Petru, caci alegand citate potrivite poti sa ,,talcuiesti,, din Biblie si in alb si in negru si in gri orice.

,,Fiecare biserica are "scaparile" ei in interpretarea Scripturii, si de aceea a aparut multimea de confesiuni. Din fericire, mai sunt si biserici care fac efortul de a se intoarce la Sfanta Scriptura si cauta sa inteleaga invataturile Domnului Iisus Hristos, asa cum le-au inteles Sfintii Apostoli.,,

Am inteles. Numai ,,biserica adventista,, nu are nici un fel de scapari.
Reply With Quote