12.10.2008, 21:29:24
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
|
|
[SIZE=3]
Citat:
În prealabil postat de matad
orice biserica iti spune ca biserica este trupul lui Hristos si ca acea biserica detine adevarul. Asa ca ,nu te amagi ca detii un adevar absolut ortodox.
|
[/SIZE]
[SIZE=3]Minți spunând doar jumătăți de adevăruri. E adevărat că orice Biserică spune că e trupul lui Hristos , dar nu orice Biserică poate să demonstreze acest lucru. NU ORICE BISERICĂ POATE SĂ DEMONSTREZE CĂ A EXITAT VREME DE DOUĂ MILENII DE LA HRISTOS. CI NUMAI UNA.[/SIZE]
[SIZE=3] Tu știi foarte bine că unele secte protestante, printe care și ereziile adventiste, susțin că Biserica care este „trupul lui Hristos” a inceput sa fie coruptă după primele secole și că adevărul a reînceput se fie instaurat odată cu fondarea sectei lor. „Biserica” adventista de ziua a șaptea, de pildă, susține că Biserica a fost coruptă secole de-a rândul până a venit „profetesa” Ellen White, care în opinia adepților săi a reinstaurat valabilitatea celor zece porunci (in special cea de a IV-a, pe care sectantii trâmbițează că noi aștialalți nu o respectăm), de parcă cele zece porunci nu ar fi fost valabile si până la ea. [/SIZE]
[SIZE=3]Prin faptul că ereziile protestante susțin că Biserica lui Hristos a fost coruptă vreme de un mileniu până au venit ei să arate “adevărul”, incalcă flagrant invatatura Mantuitorului: [/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3]Mat 28.19-20 Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh,[/SIZE]
[SIZE=3]Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată EuCU VOI SUNT IN TOATE ZILELE, PANA LA SFARSITUL VEACURILOR. Amin[/SIZE]
[SIZE=3]Domnule Matad arată-mi unde spune Hristos ca va fi cu crestinii doar in primele secole? Dupa care îi va părăsi , iar in secolul XIX – îi va relua in grijă odată cu propovăduirea “profetesei” Ellen White!?[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3]Dimpotrivă Hristos spune:[/SIZE]
[SIZE=3]Mat 16.18-19 Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui. Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri.[/SIZE]
[SIZE=3]Col 1.18 Și El (Hristos) este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morți, ca să fie El cel dintâi întru toate[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
|