View Single Post
Vechi 29.11.2006, 14:47:46
CM CM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
As dori sa stiu si eu,daca cunoasteti niste remedii naturiste pentru tulburari ale inimii,si somnului........probabil,mai concret ale sistemului nesvos,caci de-acolo pleaca.
Neurovegetativ, mai exact.
Da si tu mai multe detalii. Sa fie tahicardie tulburarea de inima?
Nu stiu exact daca esti in Romania sau nu. Daca esti, se gaseste ceva la Plafar pentru intrega poveste.
Asa la prima vedere, poti incerca, daca iti place plimbarea, respiratia in pasi.
De preferat a se face afara in aer curat (pe cat posibil). Cam 10-15 minute zilnic incepi cu 3 pasi. Inspiri in 3 pasi, expiri in 3 pasi. Dupa 2-3 saptamani, cand simti tu ca iti este foarte confortabila respiratia, treci la 4 pasi(inspiri, expiri) si asa mai departe pana la 8 pasi. Dureaza ceva terapia, dar este la indemana oricui (zic eu), nu costa nimic si avem o gramada de beneficii de pe urma ei. In primul rand invatam sa respiram. De asemenea, invatam sa folosim capacitatea pulmonara la maximum. Totul se bazeaza pe oxigenarea celulelor. Cu cat este mai mult oxigen, cu atat mai multa mizerie este curata din organism si eliminata.
Cei care au practicat zic ca se rezolva o gramada de boli in acest fel, in special respiratorii, imunitare, ale inimii, etc.
Succes:)

Reply With Quote