Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
fii mai direct si spune ca A FACE SF.CRUCE E MARTURISIRE DE CREDINTA SI CINE SE RUSINEAZA A O FACE, ESTE APOSTAT, CACI SE LEAPADA DE SF.CRUCE INAINTEA OAMENILOR, IN LOC SA O MARTURISEASCA PE EA!!! Caci asa ne spune Mantuitorul: "Cine se va rusina de Mine inaintea oamnenilor, Ma voi rusina si Eu de acela inaintea Tatalui Meu la judecata!" si "cine marturiseste despre Mine inaintea oamenilor, voi marturisi si Eu pt acela inaintea Tatalui Meu!" Daca este omorat pt Sf.Cruce in acel moment, direct in Rai merge si Mucenicii se aseaza!!!
|
Daca va uitati mai bine la ce ati citat n-ati mai reduce forma de marturisire la citeva gesturi .De ce limitati ce Dumnezeu nu limiteaza. Unde gasiti ca spune Mintuitorul ca trebuie sa-ti faci cruce ca sa-L marturisesti . De multe ori unii o fac de ochii lumii ,ca asa au pomenit din batrini,dar nu simt nimic inauntrul lor. O batrina ,bine spunea nepotului cu sinceritate ca mai bine isi face cruce pe inima ,decit de fata lumii. Marturisirea trebui sa fie intii inauntrul tau si trebuie sa se vada prin faptele catre aproapele . Lasati-L pe Domnul sa decida cine e apostat ,ca stie mai bine.
A indicat El ca trebuie sa respecti regulile normele bisericii-institutie,altfel esti apostat ?! NU . si completez cu ce ati citat :
"cine marturiseste despre Mine inaintea oamenilor, voi marturisi si Eu pt acela inaintea Tatalui Meu!"
Foarte simplu si frumos a spus.