View Single Post
Vechi 14.10.2008, 02:15:10
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Imparatul pamantesc al evreilor
Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi daramarea templului lui Omar din Ierusalim. Il vor darama, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidit in locul acesta. In cele din urma sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia. Am auzit ca evreii deja se pregatesc sa rezideasca Templul lui Solomon.

- Acum asteapta pe imparatul pamantesc?

- Da, pe Antihrist. Rabinii stiu ca a venit Mesia si ca L-au rastignit. Am aflat de la o persoana ca, atunci cand un evreu trage sa moara, merge rabinul si-i spune la ureche: "Mesia a venit". Vezi, ii mustra constiinta, pentru ca se simt vinovati, dar nu se smeresc.
- Si ce castiga ca o spun in vremea aceea ?
- Nimic. O spun asa, deoarece ii mustra constiinta si cred ca, spunand-o, sunt in regula.
- Ceilaiti nu aud ? - Nu, caci i-o spun la ureche. Si unii copii ai evreilor s-au razvratit impotriva rabinilor. "Mesia a venit - spun ei; pe care Mesia il asteptati ?". In America un grup de tineri care se ocupa istoriceste de Sfanta Scriptura scot o revista in care este scris: "Mesia a venit. Celui care nu crede ca a venit Mesia ii vom trimite in dar revista, pana ce va crede. Cel care crede, sa trimita ajutor, ca s-o trimitem si altora ca sa creada".

(Nu va pacaliti,acesta din poza nu este Hristos,ci cel care il va imita pe Hristos si va face multe minuni spre smintirea oamenilor,lucifer incarnat,antihristul!)
Reply With Quote