Sa iti povestesc o intamplare.Tatal meu are un prieten de familie iar el si sotia lui nu puteau da nastere de prunci,el nu era fertil.Din cauza asta s-au hotarat sa infieze un copil.Tatal meu insa ia rugat daca pot sa treaca si pe la Parintele Arsenie Papacioc sa ceara binecuvantare si sfaturi.Cand au ajuns acolo acesta le-a spus:Sa nu infiati copii pentru ca nu ii veti putea iubii ca pe propii copii,am sa ma rog la Dumnezeu sa va dea un copil.Dupa cateva luni a ramas insarcinata.Iti recomand sa citesti "Acatistul Sfintilor si Dreptilor Dumnezeiesti Parinti Ioachim si Ana"Poti incerca sa mergi si la duhovnicul tau sa ceri binecuvantare pentru nastere de prunci dupa ce ai citit Acatistul.Sa ai rabdare si sa nu te intristezi,stie Domnul mai bine ce este spre folosul tau.Am auzit la radio despre o femeie care s-a rugat la Domnul impreuna cu sotul ei timp de 7 ani sa aibe un copil si apoi au primit.Sotia mea a ramas insarcinata la 2 luni dupa ce ne-am cununat,desi noi am zis Domnului sa ne dea copii numai daca considera El de cuviinta.Ai rabdare si incredere si incearca mai intai sa cauti pe Hristos si sa-L aduci in sufletul tau iar apoi restul va veni de la sine,Doamne ajuta!