Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
unde ai vazut tu selectie in Sf.Scriptura in Biserica Ortodoxa? da-mi argumente CLARE si CONCRETE!!! Ma mir ca din necredinciosul care ai fost ai devenit un zelos eretic!!!
Sa iti fie rusine ca te bagi cu nerusinare in Dogmele Bisericii Ortodoxe! S-a bagat careva in "forumu" tau? te-ai bagat ca sa tulburi pe toti!!! Mai esti si obraznic pe langa asta!!!
|
Recunosc ca m-am bagat cu "nerusinare". Dar am facut-o cu un scop. Ca sa fiu mai bine inteles, vin cu o rugaminte: haideti sa desfiintam prapastia asta dinte noi. Nu este corect ca unii sa se intituleze ca facand parte din "Una biserica, soborniceasca, apostoleasca, mantuitoare,etc" sau din "biserica, stalpul si temelia adevarului",etc. iar altii sa fie numiti "sectanti", "eretici", "rataciti", etc.
Nu ar fi rau sa transformam aceasta balacareala, intr-o frumoasa si constructiva dezbatere de idei. Daca doriti. Daca nu, continuam tot asa.
Sunteti invitat pe forumurile adventiste.
Referitor la selectia din Sfanta Scriptura: daca vreti exemple concrete, alegeti o anumita tema sau subiect (ex:inchinare la sfinti, moarte, inviere, etc).