View Single Post
Vechi 15.10.2008, 08:01:28
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit Foarte frumos,bravo Anca!

Citat:
Adevaratii crestini vor gasi refugiu in micutele biserici. Eu nu voi ajunge sa traiesc acele zile, dar voi veti trai. Veti merge la manastiri, care atunci vor suferi multe prigoane si lipsuri. Sa cititi acum Biblia, caci va veni vremea cand nu veti mai avea posibilitatea sa o cititi. Veti dori sa o cititi, dar nu va mai fi timp. Cititi de fiecare data cand vi se iveste ocazia, caci altfel va veti cai si mahni ca n-ati citit atunci mai mult. Prin citire vi se va intari vointa.
Wow,ce frumos a zis aici.Nu am intalnit sfat mai frumos ca acesta dintr-o prorocie despre timpurile de pe urma.Multumesc pentru postare,pe asta nu o mai citisem si este minunata,inca odata multumesc si Domnul sa te rasplateasca,Doamne ajuta!

[SIZE=3]Rugaciune pentru crestin-ortodocsii vremurilor din urma-Sf Anatol cel Tanar de la Optina[/SIZE]

[COLOR=#800000]Doamne, izbăvește-mă de înșelăciunea urâtorului de Dumnezeu și urâtorului de bine antihrist a cărui venire se apropie și scapă-mă din cursele lui viclene în tainicul deșert al Mântuirii Tale. Dă-mi, Doamne, putere și curaj să mărturisesc cu tărie Numele Tău cel Sfânt, să nu mă lepăd de Tine din pricina fricii pe care mi-o inspiră diavolul și să nu Te tăgăduiesc pe Tine, Izbăvitorul și Răscumpărătorul meu și nici biserica Ta cea sfântă. Dăruiește-mi, Doamne, plângere și lacrimi pentru păcatele mele și cruță-mă, Doamne, în ceasul Înfricoșatei Tale Judecăți. Amin[/COLOR]

Reply With Quote