Subiect: sunt necajita!
View Single Post
Vechi 15.10.2008, 08:09:20
Carine Carine is offline
Member

Data înregistrării: 26.04.2008
Implicit

Doamna Inad, eu nu cred ca ar trebui s aintervenitit pentru a-i desparti ci ati putea s aincercati mai degraba sa-l aduceti pe el la credinta, omul se schimba, se modeleaza, vointa sa fie.
Eu am cunoscut un baiat care avea toate NECALITATILE, daca imi permiteti sa spun asa, era satanist, umbla cu mai multe fete in acelasi timp, asculta rock agresiv,nu ma respecta, etc. dar a facut Dumnezeu sa se indrepte, si unde au fost oameni care i-au povestit despre Hristos si despre cum a fost El dar chiar fiind unicul Fiu, pentru mantuirea noastra, a inceput sa se schimbe, incet, incet, si acum e credincios si cat eram in tara eram sigura ca e numai cu mine(acum nu pot verifica, eu sunt in Franta, dar nu conteneste sa ma caute si m-a cerut in casatorie spunandu-mi ca vrea multi copii cu mine pe care sa-i creasca crestineste, ca vrea o familie, ca s-a saturat asa). Si asta dupa ce lainceput era cu o fata de vreo 4 ani, apoi in acelasi timp cu mine, si dupa ce s-a despartit de mine cu alta.
Se vede de la distanta ca este un alt om, unde lucreaza Hristos, nimic nu e imposibil, pentru ca nimic din ce e omeneste nu e strain de El.
Dar asta se facesi cu multa dragoste si bataie de cap din partea celorlalti, nu cu dispret, nu cu ura si nici nu putem ramane cu mainile incrucisate.
Reply With Quote