View Single Post
Vechi 15.10.2008, 14:09:19
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
[SIZE=3]Domnule vasinec/maraiann, nu am mai adus argumentul Pildei săracului Lazăr de la Luca 16, pentru că acolo ați venit cu niște comentarii de tot hazul, ba încă ați avut curajul să spuneți că nicăieri în Biblie nu se mai vorbește despre persoane decedate care vorbesc sau fac acțiuni. Mai am și alte citate, dar aștept să văd ce spun adventiștii despre astea pe care vi le-am dat. Dacă ocoliți răspunsurile, o să le reiau la nesfârșit.[/SIZE]
Cum de nu ati adus argumentul Pildei saracului Lazar de la Luca 16? Ca este de baza in teoria dvs. V-au deranjat argumentele mele "de tot hazul"? Asta-i buna!

Spune-ti ca mai aveti si alte citate. Va spun eu ca nu mai aveti. Iar cele pe care deja le-ati postat, doar daca le scoatem din contextul Sfintei Scripturi pot oarecum sa argumenteze teoriile dvs.

Nu este nevoie sa asteptati pana vedeti "ce spun adventistii" despre cele pe care le-ati postat pentru ca ati primit raspuns la ele de nenumarate ori. Singurul verset la care stiu ca nu am raspuns (nici nu este in topic) este acel singur verset din Biblie (mai exact din Vechiul Testament) unde se vorbeste despre o minune infaptuita la atingerea unor oase. Si dvs. luati acel singur verset vechi-testamentar si argumentati cu el o teologie intreaga.

Astept noutati d-le Ovidiu. V-am raspuns la toate versete postate. Dvs. ati ocolit in mod brutal toate versetele care vorbesc despre faptul ca omul, intre momentul mortii si cel al invierii, este mort de-a binelea si nu mai stie nimic. Si nu au fost doua versete din Vechiu Testament (cum frumos mintiti) ci au fost mai multe. La una din ultimele postari am aratat vre-o 14 versete. Ce facem cu ele? Le scoatem din Biblie ca sa va iasa dvs. teoria?