15.10.2008, 14:47:36
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi da, ca sa fiu original ma lepad de uniforma creshtina...  la text ma refer dar shi la viatza din fatza oamenilor...
iar daca ai imbracat moda... gata... ca itzi cere moda sa bei, sa te dezgoleshti shi sa injuri de mama shi pe Dumnezeu...
iar daca te faci ortodox doar cu numele atunci simtzi nevoia shi datoria sa mintzi, sa te prefaci, sa te pui in acord cu poftele, ca iata, am intzelesc ca sa ma prefac e cea mai mare originalitate a mea, cel mai mare talent... sa ma prefac ca-s vrednic, ca-s sfintzishor, ca-s pocait, ca-s smerit pentru slava de la oameni... moda mormintelor varuite pline de oasele mortzilor...
iar botochiul vinobîâîîîîrna impreuna cu guRea imi lucreaya mereu la cate ceva sa ajung sluga shi scula sculata a celui rau ca sa am mandria razbunarii cate unei barfe... adica sa ma manii pentru minciuni... ca ala care se manie shi face mania shi razbunarea Domnului e mare... poi cum sa fie mare ala care nu face voia Domnului? ca shi cel ce se manie pe fratele sau e ucigash shi nu de trup ci mai rau, de suflet. iar cine ii spune prostule sau nebunule... gheena shi foocul iadului, dar cica acolo nu vei arde ci te vei chinui, ca vine vremea shi aicea shi ai vrea sa mori sau sa arzi sau sa te arunci in morminte dar mortea nu va veni... shi din pricina multzimii de pacate te vei chinui... shi daca trupul doare, cum e durerea de masele? doare rau de tot... dar atunci durerile sufletului... dar noi parca suntem inconshtientzi, suntem ca o tabla shtearsa... nu mai pricepem shi nu mai simtzim... e ceva ciudat, o stare stupefianta a unui pustiu shi a unui deshert placut, absint, shi plin de ispita ballAurului... 
|
Sigur , asa este ! Starea stupefianta, este data de stupefiante, alcool. Mare grija ! Iar gandul obsedant despre balaur vine din starea sus amintita ( cred, banuiesc) .Halucinogenele verbale si scrise oare de unde vin d'le vsovi ?Ori cum sunteti maestru in asa ceva ! Pace si multa bucurie venite din starea fireasca !