View Single Post
Vechi 15.10.2008, 20:01:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ai pus . adica vrei sa incheiem discutzia? sa terminam? poi nici n-am inceput nimica,

daca am fi inceput ceva aveam mai multa credintza, ca aia nu te lasa sa suspicionezi... ci te trage spre smerenie...

eu tzi-am zis ca mi-am dat seama ca-s mut shi ca abea acum mi s-a deschis guritza... dar daca nu mai ai nimic de spus inseamna ca ... nu shtiu, ce inseamna? oricum nu mai am nimic de zis, shi nici nu aveam, ca abea de am descoperit ca defapt n-aveam nimic de zis shi eu ma aflam vorbind... ciudat, shi astfel ca spuneam grozavii ca doar doar oi simtzi shi eu ceva, dar n-aveam cum sa simt ca am impresia ca nici macar nu vorbeam...

deci ma scuza ca te-am maniat cu simbolistica... dar nu e simbolistica ci scriere dureroasa... ca aia simt ca am in mine... nu furie, nici mandrie ci pacatoshenie, adica suma lor devenita apatica... mocirloasa, mazga...

hai ca m-am impacat cu tine deshi eu nu eram certat dar tu erai, dar nu mi-ai spus ce nu-tzi convine... n-ai spus ci doar ma suspicionai de trairi fatzarnice, de inshelare, de smiorcaiala...

poi cum o sa ma pocaiesc facand ca tine? sa caut la altzii in supa? ca ce mananca shi de unde shi sa-i suspicionez? cum sa fac? spune shi tu? cum?

de ce ma invidiezi ca doar shti ca-s mai jos ca tine?

hai spune ce ai vrut sa-mi spui, ce nu tzi-a placut, indrazneshte ca nu te mananc... doar m-ai pus la punct tangentzial, dar nu mi-ai spus decat ca incerc sa fiu original shi nu e bine, poi cum sa incerc sa fiu original ca original sunt de mult, eu ash vrea sa devin mai ortodox, mai creshtin, unde singurul Original e Hristos, shi e dintotdeuna asha... ca e la originea tuturor lucrurilor shi fiintzelor... :D
Reply With Quote