View Single Post
Vechi 16.10.2008, 09:59:56
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

[SIZE=3]Aici este vorba de starea de moarte a simțămintelor de apropiere de Dumnezeu, moarte a stării de credință, nu de moarte a sufletului cum susțin adventiștii. Sensul în care e folosit cuvântul moarte in citatele care le-ai dat este folosit și de Hristos: [/SIZE]
[SIZE=3]Mat.8.21 “Un altul dintre ucenici I-a zis: Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc și să îngrop pe tatăl meu. Iar Iisus i-a zis: Vino după Mine și LASĂ MORȚII SĂ-ȘI ÎNGROAPE MORȚII LOR.”[/SIZE]
[SIZE=3]Și de Pavel la 1 Tim.5.5-6 “Cea cu adevărat văduvă și rămasă singură are nădejdea în Dumnezeu și stăruiește în cereri și în rugăciuni, noaptea și ziua. Iar cea care trăiește în desfătări, DESI E VIE, E MOARTA.”[/SIZE]
[SIZE=3]Este vorba aici de persoane care viețuiesc, dar dacă nu au credință sunt ca și moarte, acesta este sensul pe care il are cuvântul “moarte” și în versetele pe care l-ai înșiruit domnule vasinec, nu acela că sufletul omului moare odată cu trupul său cum susțin adventistii tăi.[/SIZE]
Acesta este raspunsul dvs. la cele 14 versete referitoare la starea omului in moarte (adica, intre momentul mortii si al invierii). Este singurul raspuns pe care ati putut sa mi-l dati dupa mai multe insistente. Eu sunt foarte multumit de el.

Fiti si dvs. multumit de raspunsurile (nenumarate) pe care le-am dat eu la postarile dvs. Altele raspunsuri nu va mai dau. Nu vreau sa intru in jocul dvs. lipsit de onestitate, de a umple paginile acestui forum pentru a-l face greu de urmarit pentru cititori. Daca veniti cu ceva nou, va voi raspunde. Dar, n-am nici o nadejde la asa ceva, din partea dvs.