Subiect: sunt necajita!
View Single Post
Vechi 16.10.2008, 12:28:02
inad inad is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Unhappy sunt necajita

Multumesc pentru sfaturi, "luari de urechi".
Ultima noutate: fiica mea nu e in anul IV cum stiam eu, ci repeta anul 3.
Ea stia de cateva luni si eu am aflat ieri! Ne spunea k merge la cursuri, examene.....nu i treceau notele in carnet din varii motive....
Sa nu-mi spuneti k nu m-am interesat la timp!
Politica facultatii pe care o urmeaza e de a nu da informatii despre student; culmea nici parintelui care-l intretine in scoala. Perioada studentiei este cea mai frumoasa, in cazul ei:fara griji sa te intretii; sa inveti la timp si sa te distrezi cu capul pe umeri. Sa calatoresti, sa te cultivi.
Grija mea si gandul imi este permanent la ei (are si un frate care a terminat anul acesta).
Mi-ati spus k m-am indepartat de ea (serviciu)-oare?
"Omul se schimba, se modeleaza, vointa sa aibe", da, dar in cazul ei s-a intamplat exact invers:s-a schimbat, da:minte cu o seninatate de nedescris, raspunde obraznic. Doar k aduc discutia despre situatia acestui baiat.
Da, sunt convinsa ca nu eu trebuie sa ma inteleg cu el, dar se impune sa fim civilizati.
poate avea de la noi (eu si sotul) ceea ce nu a avut in familia lui. Dar se pare k nu vrea.
Caut cuvinte potrivite ca sa inving, dar acum am un suflet plin de oftat.
Da, ma rog pentru ea si astept sa-si revina. Nu tin sa se desparta de el ci sa devina oameni responsabili.
P.S. Apropo, nu vreau sa-l imping spre casatorie dupa cum s-a inteles.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Reply With Quote