Subiect: Cum?
View Single Post
Vechi 16.10.2008, 17:09:13
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Postez din Pravila Bisericeasca, preluata de pe un site ortodox (resurse-ortodoxe):

Doctrina adventista consta din:

[SIZE=2]a) Botezul nu se administreaza decit adultilor si nu are putere de taina pentru iertarea pacatului stramosesc, fiindca ei resping toate tainele;[/SIZE]

[SIZE=2]b) Serbeaza simbata in locul duminicii;[/SIZE]

[SIZE=2]c) legea Vechiului Testament este obligatorie pentru mincaruri curate si necurate etc;[/SIZE]

[SIZE=2]d) Pacatosii mor si cu sufletul, numai adventistii vor avea rasplata nemuririi;[/SIZE]

[SIZE=2]e) Sint doua veniri ale lui Iisus pe pamint, in cea dintii, El va veni si va sta pe pamint cu adventistii 1.000 de ani, (Apoc. 20,3) iar a doua venire, El va domni cu ei vesnic, sus in cer. (vezi: Dogmele).[/SIZE]

Avand in vedere faptul ca ati studiat doctrinele adventiste (asa ati afirmat de curand), banuiesc ca veti descoperi singur neadevarurile (ca sunt mai multe-pe un text atat de scurt) scrise aici.

Postez si link-ul in care am gasit Pravila Bisericeasca, pentru verificare:
http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti...a-bisericeasca
Da si unde-i gresala? asta am invatat si eu despre adventisti si nu din pravila bisericeasca ci din alte surse unele neortodoxe , spune-mi ca sa ma lamuresc, care punct este gresit din cele 5 enumerate aici?
Reply With Quote