View Single Post
Vechi 17.10.2008, 05:58:11
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
Mai frate ortodox4life mata de unde stii ca a zis asa ceva parintele Paisie Aghioritul?
L-ai auzit matale personal zicand de cipul nu stiu care si de codul de bare?
Daca ai vazut o carte care se zice ca a fost scrisa de parintele Paisie ai vazut mata binecuvantarea vreunui ierarh pe acea carte?

Nu este absolut nevoie sa iti explic sau sa iti argumentez cine este Cuviousul Paisie Aghirioratul.Cred ca daca te-ai duce in Grecia si le-ai spune grecilor ce mi-ai scris mie despre Cuviosul Paisie,nu numai ca ar rade de tine dar unuii chair ar luau-o la modul personal si ti-ar trage si cateva palme pentru nerusinare!Ai auzit de Muntele Athos?Ai auzit de vietile Sfintilor de la Muntele Athos?Sunt sigur ca ai auzit,iar daca nu,atunci mai bine ai tacea,ca sa nu vorbesti spre osanda.Dar te Sfantul Necaterie de la Eghina ai auzit?Dar de Sfantul Arsenie Capadocianul ai auzit?Mari sfinti greci printre care se numara si Cuviousul Paisie.Ce a zis Hristos?Matale se pare ca ai uitat sau nu te mai intereseaza,iata ce a zis:Orice pacate vi se vor ierta mai putin HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFANT.Oare mataluta sti ca acesti mari traitori si Sfinti ai credintei ortodoxe erau si sunt mari puratatori de har si salase vi ale Duhului Sfant?Tu cand vorbesti de rau(hulesti)pe un Sfant de fapt vorbesti(hulesti)impotriva Duhului Sfant care S-a facut locas in acel om prin viata sfanta pe care el a trait-o.Si oare cine il uraste cel mai mult pe Dumnezeu,nu diavolul,tatal minciunii?Tu singur te dai de gol mai omule,singur iti arati adevarata fata,prin vorbele tale.Cred ca stim cu toti la ce ma refer.Sa stii ca nu am nimic cu tine,doar ca imi pare rau ca nu cunosti inca adevarul,ca nu traiesti dupa traditia si in traditia Sfintilor Parinti.Dupa cum spunea Sfantul Nicolae Velimirovici:Oamenii au transformat darul vorbirii in nisip ieftin!

Acum ia uite matale ceva interesant despre Cuviosul Paisie luat chiar de pe acest site:

Noua carte despre Parintele Paisie Aghioritul a fost publicata in Romania

[SIZE=2]"Parintele Paisie Aghioritul este unul dintre cei mai iubiti parinti care au vietuit la Sfantul Munte Athos. Faima sa a depasit cu mult hotarele Greciei. La Parintele Paisie veneau, pentru a-l vedea si pentru a-i cere sfat, oameni din cele mai diferite colturi ale lumii si toti plecau bucurosi si impacati sufleteste dupa ce-l intalneau. Parintele Paisie a fost ca un foc care a ars in tot timpul vietii pentru aproapele pentru ca, asa cum spunea, daca ar fi putut si-ar fi taiat inima in mii de bucatele ca s-o imparta lumii."[/SIZE]
[SIZE=2]Cu aceste frumoase cuvinte despre Parintele Paisie, Editura Evanghelismos ne-a atras la sfarsitul saptamanii trecute la Targul de carte "Gaudeamus" pentru a lua parte la lansarea unei noi carti despre aceast minunat parinte care a vietuit in "Gradina Maicii Domnului" si caruia multi i se roaga astazi ca unui sfant.[/SIZE]

Cum arata Cuviosul Paisie

Va recomand tutror sa citi cartile Cuviosului Paisie Aghioratul,este un om sfant si unul dintre eroii mei care m-au apropiat de Hristos,Doamne ajuta tu pe cei rataciti sa se intoarca la credinta,Amin!
Reply With Quote