View Single Post
Vechi 17.10.2008, 07:43:37
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Deci voi ziceti ca Papa este infalibil dar ca un sfant al Ortodoxiei nu este!Deci Papa care nu este sfant,afirmati ca este infalibil iar un Sfant ortodox care este sfant poate sa greseasca?Eu nu stiu ce sa fac mai Traditie(care de fapt nu stiu ce traditie esti sau propovaduiesti,dar clar nu este ortodoxa)dar cand citesc aberatiile tale,nu stiu daca sa plang mai intai sau sa rad!Cred ca as alege sa plang,pentru ca ceea ce afirmi cam mereu cand postezi este vrednic de plans!!!Daca as fi fost eu administratorul acestui website as fi adaugat la nikul tau,Traditie si cuvantul Inselatoare.Dupa cum spunea Sf Nicolae Velimirovici:Oameni au transformat darul vorbiri in nisip ieftin!Doamne ajuta!

Cine a zis ca papa e infailibil?

Iar Sfintii nu sunt infailibili. Sunt oameni ca toti oamenii, nu niste supermeni. Sunt destule contradictii în scrierile lor.

Iar aberatii sunt acestea:

Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut, sa fie numit intr-un post etc.

Si acelea cu sionistii.

Uite, citeste asta:

[SIZE=2]Speculatiile referitoare la semnificatia cifrei 666 provin in special din Apus si se regasesc in subiecte de filme, carti etc., dar si de la cultele neoprotestante.[/SIZE] [SIZE=2].... Pentru Ortodoxie, cifra 666 nu are o valoare teologica.[/SIZE]

[SIZE=2]http://www.crestinortodox.ro/666_vine_din_Apus-78-6679.html
[/SIZE]
Reply With Quote